Over Puur Wellness & Beauty

OVER PUUR WELLNESS & BEAUTY

Ontspanning, rust en resultaat. Daar staan wij voor.

Met onze drie kernwaarden ontspanning, rust en resultaat willen we onze klanten voorzien van de beste beleving die u bij een schoonheidssalon kunt verwacht. Een schoonheidssalon wordt bezocht om uw huid in optimale conditie te houden en huidproblemen doeltreffend aan te pakken, maar natuurlijk ook om lekker te ontspannen. Onze gediplomeerde schoonheidspecialistes beschikken over de expertise om onze klanten van professioneel advies te voorzien en probleemoplossende behandelingen toe te passen. Wij zonderen ons uit door u niet alleen te behandelen, maar ook door u passende tips te geven en u te leren hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen en behandelen. Om uw bezoek aan een schoonheidssalon nog aangenamer te maken bieden wij meer, namelijk ontspanning, rust en resultaat.

ONTSPANNING

Onze schoonheidssalon is zodanig ingericht dat we de perfecte sfeer kunnen creëren zodat u zich tijdens de behandeling volledig kunt ontspannen. De juiste combinatie van licht, comfort, geur en muziek maakt een behandeling bij ons aangenaam en fijn. De behandelingen worden zorgvuldig door gediplomeerde specialistes toegepast om zo met de juiste technieken de beste balans te creëren.

RUST

Een bezoek aan een schoonheidssalon moet er ook voor zorgen dat u optimaal tot rust komt en zo kunt afschakelen van het drukke leven. Wij vinden het belangrijk dat u deze rust in onze salon kunt vinden. Zo  bepaalt u zelf de rust die u prettig vindt tijdens de behandelingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u behandeld wordt door professionals die u dit rustige gevoel bieden. U bepaalt bij ons zelf wie uw behandeling uitvoert. Ons doel is dat u met een fijn, ontspannen en rustig gevoel weer naar buiten loopt.

RESULTAAT

Met deze kernwaarde willen wij uw verwachting overtreffen. Dit doen wij door onze kwaliteitsnormen ontzettend hoog te zetten, waardoor wij het resultaat altijd kunnen waarborgen. Dit doen wij onder andere door met uiterst zorgzame producten te werken waar wij volledig achter staan, altijd te blijven bijscholen en behandelingen enkel door gediplomeerde professionals (gediplomeerde allround schoonheidsspecialistes niveau 4) uit te laten voeren. De producten die worden gebruikt zijn volledig op uw huid afgestemd. Op deze manier krijgt uw huid de beste behandeling en bereiken wij het beste resultaat. Door de intens verzorgende behandelingen voelt uw huid voor een lange tijd heerlijk zacht en loopt u bij ons helemaal ontspannen de deur uit. Onze producten hebben lijnen voor elke leeftijd en ieder huidtype.