Over ons

OVER PUUR WELLNESS & BEAUTY

Met onze drie kernwaarden ontspanning, rust en resultaat willen we onze klanten voorzien van de beste beleving die u bij een schoonheidssalon kunt verwacht. Een schoonheidssalon wordt bezocht om uw huid in optimale conditie te houden en huidproblemen doeltreffend aan te pakken, maar natuurlijk ook om lekker te ontspannen.

OVER MANDY

Mijn naam is Mandy. Ik heb mijn eigen schoonheidssalon Puur Wellness & Beauty opgestart toen ik een jaar op de opleiding Wellness, Fitness & Beauty zat om mijn kennis direct in praktijk te brengen. Tijdens mijn opleiding behaalde ik ieder jaar diploma's en certificaten, waardoor ik in mijn salon steeds meer behandelingen aan kon bieden.

HISTORIE

Puur Wellness & Beauty is in 2010 door Mandy opgericht. Vanuit een kleine schoonheidssalon, een omgebouwde slaapkamer, op de Voltairestraat zijn de eerste bouwstenen gelegd. Door enthousiaste, tevreden en loyale klanten is Puur Wellness & Beauty verder gegroeid.

EEN KIJKJE IN ONZE SALON

Sinds mei 2018 hebben we twee schoonheidssalons. Een in Blerick en een in Tegelen. Bij beide kunt u terecht voor alle behandelingen. Gelieve wel een afspraak van tevoren te maken.