Over ons

OVER SKINSTUDIO PUUR BEAUTY

Bij Skinstudio Puur Beauty kun je terecht voor huidverbetering, definitief ontharen IPL, huidverzorging, microskinpolish en verschillende losse behandelingen. Daarnaast kunnen wij jou naar een gezondere levensstijl helpen met onze 100% natuurlijke detox & weightloss producten.

OVER MANDY

Mijn naam is Mandy. Ik heb mijn eigen schoonheidssalon Skinstudio Puur Beauty in 2013 opgestart toen ik een jaar op de opleiding Wellness, Fitness & Beauty zat om mijn kennis direct in praktijk te brengen. Tijdens mijn opleiding behaalde ik ieder jaar diploma's en certificaten, waardoor ik in mijn salon steeds meer behandelingen aan kon bieden.

Ook nu blijf ik me continue bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en trends om mijn klanten altijd zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Hierdoor wordt mijn assortiment aan verkoopproducten ook steeds groter.

HISTORIE

Skinstudio Puur Beauty is in 2013 door Mandy opgericht. Vanuit een kleine schoonheidssalon, een omgebouwde slaapkamer,  zijn de eerste bouwstenen gelegd.
Door enthousiaste, tevreden en loyale klanten is Skinstudio Puur Beauty steeds verder gegroeid.

EEN KIJKJE IN ONZE SALON

Van een kleine slaapkamer, naar een grotere slaapkamer, naar een pand met 3 ruimtes en verschillende stagiaires en meiden in dienst, naar twee locaties, naar een prachtig omgebouwde, losstaande garage terug in Blerick.