Over Mandy

OVER MANDY

Mijn naam is Mandy. Ik heb mijn eigen schoonheidssalon Skinstudio Puur Beauty, voorheen Puur Wellness & Beauty, gestart in 2013 toen ik een jaar op de opleiding Wellness, Fitness & Beauty zat om mijn kennis direct in praktijk te brengen. Tijdens mijn opleiding behaalde ik ieder jaar diploma's en certificaten, waardoor ik in mijn salon steeds meer behandelingen aan kon bieden. In het laatste jaar van mijn opleiding (allround schoonheidsspecialiste niveau 4) heb ik mijzelf gespecialiseerd in acne behandelingen en bindweefselmassage.

Mijn brede opleiding heeft ervoor gezorgd dat je voor een breed scala aan behandelingen bij Skinstudio Puur Beauty terecht kunt. Ook blijf ik mij tot op heden bijscholen en certificeren om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven en mijn klanten op die manier zo goed en professioneel mogelijk te kunnen behandelen. Daarnaast ben ik steeds op zoek naar nieuwe trends binnen de beauty branche om je te blijven verrassen met mooie, nieuwe behandelingen en producten.

In de laatste jaren heb ik mij onder andere gespecialiseerd in huidverbetering (acne, anti-aging, roodheden, pigmentatie, bindweefselmassage & microskinpolish) en definitief ontharen door middel van IPL.

Vriendelijkheid, resultaat en kwaliteit staat bij mij voorop. Ik hoop je snel welkom te mogen heten in mijn grote trots, mijn skinstudio Puur Beauty.