Microskinpolish

MICROSKINPOLISH

De facelift zonder snijden! Jonger, stralender, gezonder.

Wie wil dit niet? Heerlijk plaatsnemen in de behandelstoel en er een uurtje later als herboren weer uitkomen. Heerlijk ontspannen en een zichtbaar verbeterde huid met de huidverbeterende Microskinpolish behandeling.

Wat kunt u verwachten na een Microskinpolish behandeling:

  • Rimpels verminderen
  • Pigmentatie vermindert
  • Grove poriën worden aangepakt
  • Onzuiverheden en wallen verminderen
  • Acnélittekens vervagen
  • De verslapte huid wordt gelift

DE BEHANDELING, 3X POWER!

MICRODERMABRASIE

Met een speciale vacuümtechniek worden er steriele microkristallen op de huid afgevuurd en opgezogen. Dit zorgt ervoor dat de oude en dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt verdund, waardoor de rimpels en poriën verfijnen en de acne littekens vervagen. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en staat de huid maximaal open voor de producten die gaan volgen.

LASER

De geavanceerde LLLT techniek, beter bekend als Cold Laser, zorgt voor stimulatie en herstel op cel niveau. Tegelijk sluizen wij een hoogwaardig hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die een veelvoud van zijn eigen gewicht aan vocht vast kan houden. Ook gebruikt het lichaam dit om de huid stevig en soepel te houden. Met 12 lasers en 6 LED diodes zorgt de LLLT voor een breed scala aan resultaten, zoals het versteviging van het bindweefsel en het stimuleren van de celmetabolisme.

 POLISH

Afsluitend polijsten wij uw huid met een massage apparaat. Hierbij sluizen wij een Tamanu olie in die onder andere bestaande littekens verminderd, neutraliseert van vrije radicalen, pijnstillend en ontstekingsremmend werkt en uw huid beschermt tegen UV straling. Nu de huid is ontdaan van dode huidcellen en op celniveau zo goed mogelijk aan het werk is gezet wordt deze tot slot optimaal gevoed en beschermt. Door de roterende massage stick krijgen we een uniek polijstend, liftend en stralend effect. U verlaat onze salon met zichtbaar resultaat al na een enkele behandeling!

Prijzen

Microskinpolish €98,-

Microskinpolish met hals €133,-