Extenso Skincare

Extenso Skincare

Wij werken met de huidverzorgende producten van Extenso Skincare. Tijdens onze gezichtsbehandelingen wordt uw huid behandeld met de Extenso Skincare producten.

Wij hebben voor de producten van Extenso Skincare gekozen, omdat Extenso een uitgebreide productenlijn heeft, zodat wij uw huidtype optimaal kunnen behandelen. Ook hebben wij voor deze producten gekozen, omdat u voor een goede prijs een uitstekend product krijgt. De producten zijn natuurlijk, er zit een milde geur aan en in tegenstelling tot veel andere merken zult u na de behandeling meteen een positief effect van de producten ervaren. Extenso Skincare is een Nederlands product, dus erg handig voor u als klant in het gebruik. Er staat precies op hoe u het product het beste kunt gebruiken. Alle producten hebben een hydraterende werking, iets wat iedereen tegenwoordig nodig heeft door de invloeden van buitenaf. Alle producten zijn hypo-allergeen en zijn niet getest op dieren.

De kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
  • Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
  • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
  • Geen overbodige minerale ingrediënten
  • Dierproefvrij
  • Milieu- en gebruiksvriendelijke verpakking

Extenso Skincare heeft ervoor gekozen uitsluitend met zorgvuldige geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke vitamines en ingrediënten te werken. Voor ingrediënten als parrafinum liquidum of silicon oil heeft Extenso Skincare alternatieve ingrediënten toegevoegd die beter zijn voor de huid. Deze ingrediënten zijn onder andere plantaardige oliën, bijenwas en sheabutter. Alle producten bevatten geen minerale oliën.

Rechts vindt u een greep uit de natuurlijke ingrediënten waar Extenso Skincare mee werkt.

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de huidspecialist, omdat deze de huid goed kan beoordelen en exact weet welke producten bij welke huidtypes past. Wij hebben alle producten op voorraad.