Decaar Algae Peel

Decaar Algae Peeling

De biologische peeling voor al uw huidproblemen zonder vervelling!

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De DÉCAAR Algae Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

Voor welke huidproblemen is de Algae peel geschikt:

  • Acne, vette huid & grove porien
  • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
  • Rosacea & couperose
  • Littekens
  • Rimpels & verslapte huid

DE BEHANDELING:

REINIGEN

Uw ogen en gezicht worden grondig gereinigd. Hierna wordt uw huid iets verdund met een peeling om deze zo goed mogelijk voor te bereiden op de Algae peeling. Hierna worden uw onzuiverheden verwijderd en wordt er een lotion aangebracht.

ALGAE PEELING

Wij maken de Algae peeling aan, verwarmen deze even en brengen deze vervolgens in 2 lagen aan op uw huid. Om de peeling te activeren maken wij rotaties over uw huid. U zult een licht prikkelend gevoel ervaren. Na een aantal minuten verwijderen wij de peeling grondig.

 KALMEREN & BESCHERMEN

Vervolgens brengen we een kalmerende gel en kalmerend masker aan. Deze laten we 10 minuten inwerken. Hierna brengen wij een lotion, oxygen gel, 24 uurs verzorging en tot slot een zonbescherming aan. U zult tot 48 uur na de behandeling bij aanraking nog een lichte prikkeling kunnen ervaren. U zult niet gaan vervellen.

In 10 dagen tijd een nieuwe huid!

Omdat de Algae peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Door de peeling gaat de huid, in tegenstelling tot veel andere peels, niet vervellen! Deze peeling mag dan ook gedurende het hele jaar worden toegepast.

Voor het maximale resultaat raden wij u een kuur van de Algae peeling aan. Dit houdt in dat u 3 keer elke week voor een peeling behandeling komt. Hierna behoudt u dit prachtige resultaat door de peeling regelmatig te herhalen. Dit hoeft niet meer in kuurverband.
Om uw huid even een boost en oppepper te geven is het natuurlijk ook mogelijk om de peeling eenmalig te doen.

De peeling werkt nog zeker 10 dagen door in de huid. Om het resultaat met 70% te verhogen raden wij u aan om uw huid thuis met de producten van Decaar te verzorgen.

Algae peeling
75,-
Algae peeling - kuur (3 behandelingen)
210,-